Mellan platåbergen litet nytt

Sitter hemma hos mor och far.
Allt är som det ska, Putteliten överlevde både sin student bal och besöket på kassernen han kommer kalla hemma under ett år framöver, jag äter mer på en dag än vad jag har ätit på ett halvår, jockes psyko fiskar håller på att äta upp varandra och som sig bör nu för tiden har jag lyckats bli förkyld här nere... är något med luftombytet från min lilla del av norrland och hit, måste verkligen vara någe vajsing med luften här nere mellan bergen:P

Den här veckan ska ägnas åt att... noggrant och övervägt göra så lite som möjligt, gå till tandis och se om han vill börja bygga upp mina stackars tänder, gå till FT med farmor och kolla om vi inte kan hitta lite artiklar som gammelfarfar skrev, försöka förnya mitt skitgamla leg och ptjaa... försöka umgås med de nära.
På söndag vänder jag upp till solna igen sedan åker vi båda nedåt göteborg och falköping runt midsommar. Personligen hoppas jag på någonsorts mini släktträtt på liseberg i år oxå, var väldigt trevligt förra året även om jag fick sticka iväg lite tidigare för att käka lite midsommar kvällsmat med Magnus, min alltid hårt arbetande älskade då blågulröde nu kostym prydde soldat. I år har han ju faktiskt semester woho haha!

Hum.. ser att timmen är sen.. får fortsätta detta nonsens en annan dag då jag inte har någe viktigare för mig.. typ... läsa ett kapitel eller två i någon bok som är helt och hållet obetydlig för mediekommunikationens uppgång och fall!

God natt och till världens bästa Petra som flyger iväg mot kärleken i fjärran england imorgon, ta hand om dig! lev väl, älska intensivt, gräla passionerat men för guds skull learn to pick your fights;)! sen återvänder du till hösten med starkt sinne och återvunnen kraft! lova mig det!!

God natt oxå till alla andra där ute, fia, lev lugnt och jobba hårt! naomi och mich- kommer snart och joinar er i sthlms kulturkännar elit;) Snälla lär mig att fika the sthlm way haha! Jaja, nej...

Lika mycket godnatt till alla andra jag har lärt känna under mitt icke sundsvalls relaterade liv självfallet! Vi hörs och ses förhoppningsvis snart:)

RSS 2.0