Update från kråkan...

Hejhej!
Har lagt ned det där med läsandet för idag, har varit i skolan och handlat idag men ändå lyckats läsa en massa massa sidor, drog där av slutsatsen att jag hade råd med en liten paus för att uppdatera min ganska försummade blogg.

Vädret här uppe har lite svårt att bestämma sig för tillfället, gick från riktigt trevligt kallt i helgen och ett par dagar in på veckan, fortfarande glashalt självklart då sundsvall är typ världens sämsta kommun när det gäller både snöröjning och att hantera isen på trototarerna.. varje dag är en hinderbana för att komma någonstans.. eller en gigantisk ishockey rink kanske är bättre att utrycka det som. tisdagskvällen snöade det faktiskt lite till.. för att sedan igår slå om och förvandla hockeyrinken till en simhall, snö och slask upp till armhålorna men självklart var jag tvungen att ta mig ut även om det inte var absolut tvunget. Hade ingen föreläsning men Petra och jag fick för oss att gå ned till gymmet för lite Pump.. något som har fått mig att förtjäna träningsvärk till den milda grad att jag nu överväger att hoppa som en kråka ned för trapporna när jag ska någonstans, nedför.. får mina lår att skrika och migsjälv att fnittra lite. Jo jag är lite konstig, men den här smärtan är rolig.. Och joo.. jag stretchade, men tydlingen inte tillräckligt.. sen är jag ju.. ur form.. om jag någonsin har varit I form haha!

Vad det gäller plugget så funkar det väl.. Har kommit genom hälften av böckerna och har med andra ord andra 2 kvar plus ett kompendium, ska läsa som en galning i helgen och hoppas då vara klar med den engelska litteraturen efter helgen, skulle vara attans skönt för då det bara är en liten skit bok kvar efter det. Skulle jag bli klar med det så har jag bara en liten skit bok kvar.. sen är jag färdig.. då kan lektor Kricke slänga tentan i huvet på mig så jag får göra den och ÄNTLIGEN bli klar med den här kursen. Masskommunikation är jätte intressant som ämne.. men det är så mycke att ta in så hälften.. eller en tredjedel vore nog:) Imorron bitti har jag grupp redovisning.. får väl se hur det går... arbetet känns sådär men bara vi blir godkännda är allt braaa...
Men nu är jag faktiskt uppe på övertid.. måste sova!
God natt världen:)

Hinner faktiskt inte skriva så mycke nuu:(

MM.. God jul då alla... eller.. nästan iallafall:)
Tände första ljuset i min egenhändigt tillverkade, otroligt solida (består av en glas skål, blockljus och sand mestadels så den är ganska... lagom stabil sådär:) i går, tillsammans med alla andra mina ljus va attans mysigt. Tror attsingen jag har hittat mammas pyromangen och Jag vårdar den väl ska jag väl säga. Går åt en hel del ljus här uppe. Ljusen gör nämligen att den attans tråkiga lästimmarna blir liite lite roligare.

AH! näe.. titta på klockan.. måste halka iväg och träna med Petra en stund:P
Kanske skriver mer sen.. men asså.. ni måste förstå där ute att jag Läser verkligen dag ut och dag in, man orkar eller har inte så hiskelit mycke tid att skriva saker, plus att det inte händer så attans mycke när man bara sitter i sängen och läser..
Men.. hände faktiskt lite i helgen, släpade grejer ifrån ikea igen tex, va inte mina den här gången dock haha!

Hörs...

RSS 2.0