Happy Halloween... jo men visst... mm.. sure...

Jo.. jag vet.. jag skulle ha pluggat sen jag kom hem för.. ptja.. en.. massa timmar sen.. meeen... asså.. disken, va ju tvungen att ta den. Sen var jag tvungen att vattna alla tre blommorna (måste i san pensionärsanda säga att min orkidee asså.. mm.. den börjar bli riktigt fin ,fyra blommor och fem knoppar, jojo, det ni;). Sen kände jag att det var dags att koka ägg och göra äggmackor. Sen skulle jag se lite på tv.. och där.. fastnade jag... Snälla bara slå mig nån, få upp mig ur den här attans sängen! måste plugga NUUUU! Tentan med stort T ska gå av stapeln på freda, Vet icke hur jag ska palla med att sitta från 0800 pip till 1700 och försöka hålla uppe koncentrationen och få ut något konstruktivt, inte bara på en eller två frågor utan FEM! FEM olika frågor ska man tydligen svara på! det är FEM! tillfällen att kunna göra allvarliga fel, få F eller Fx, Fem tillfällen att tappa bort sig fullständigt och börja ordbajsa livet ur sig, FEM tillfällen att lägga sig på golvet som en darrande grönsak och bara ge upp livet som det är just nu för att läggas in på mentalsjukhus! FEM TILLFÄLLEN! FEEEM!! FEEEM! GAAAAAH!
Oj, nej mamma jag mår bra.. ta det lugnt... Lite... hög på all frukt jag käkat de senaste timmarna tror jag.
Ptjaja... näe.. boken.. mördarboken, direktimporterad från helvetet... den ligger här på golvet.. tänkte jag kunde läsa den nu dagen till ära.

Skorpor och isbjörnar....

Mmm.. då sitter man här och käkar skorpor, universums mest underskattade.. ehm? ja vad är det för något?.. världens mest underskattade torra.. sak... Jaja, det är så ini djävulen gott iaf!!:P Kom precis genom dörren efter att ha suttit i vårt råtthål och pluggat som dårar i sissådär 9 timmar. Inte lika många skratt idag faktiskt, pressen va ganska påtaglig men.. ska väl inte säga att vi hade tråkigt för det aaabsolut inte! Tog nog ungefär två timmar att få ihop en attans innehållsförteckning det sista guuuuudars skymmning va svårt det var att få till allt. Men nu är det klart.. eller vi ska träffas i morgon och skriva ut det och sen slänga in skiiiten på Kristinas kontor. Efter det ska vi fila lite på en gullig powerpoint inför vår 20 minuters redovisning vi ska hålla om Elsas kaffe och dess nya ungdomliga inrikning eCoffee, vi ska hålla på tisdag.. SUCK OCH STÖN! MEN!! näe.. faktiskt.. nej! det är inte så jobbigt egentligen kursen har varit rolig och antagligen, när man kollar tillbaka på det, attans lärorik. Men just nu vill jag bara ha lite ledigt. Vill framför allt att den individuella tentan ska vara över för jag bääävar verkligen. men jaja..får tid att plugga i helgen iallafall. Snöfallet igår och snöns ovilja att försvinna idag på grund av ett väder som antagligen får isbjörnarna på antarkits (för dom bor väl där? eller är jag dum nu??) att bli avundsjuka, så kan inte min pussgurka komma upp i helgen. Han har nämligen inga vinterdäck på lidl Ojdin:( Kommer antagligen upp nästa vecka istället dock så det är luuugnt, kärleken kommer att överleva haha!.  Magnus gick föresten från hemlös och näst intill lånfri till hemägare och mer lånebetyngd (visst slänger man sig med fina ord nu för tiden!) än någonsin. Är jätte glad för hans skull! Får väl se om det blir någe rolig tapetrivning eller någe i jul kanske:) Nackdelen med det skulle väl vara att man inte kommer vara hemma i falköping så mycke men what the heck! Mamma och resten av familjen kan väl åka till stocholm istället, kan ju ta med hela släkten så kan vi spendera julen med en riktigt rejäl renovering. Hade gått på två röda det haha! Näe.. så roligt ska vi inte ha det...

Näe.. nu har jag läst på innehållsförtäckningen på skorporna... är besviken.. socker, min nya fiende i livet, är andra ingridiensen. Detta är icke aceptabelt! besviken jag blir:(.. men det kunde jag väl räknat ut själv.. ska gå och... käka en kaka eller någe istället nu...


Djungelvrååååååål... you know the rest flickorna;)

Hej!
Fick en otålig  kommentar från Fialisa för att jag inte hade skrivit på länge. villket jag vet.. men det är lite skumt att jag får kommetaren från henne,  Fia är en av dem jag träffar vaaareeeviga dag och jag skriver ju mest om just det... alltså.. vad som händer var eviga dag..ehm.. ja.. meeen ialla fall!  ska bättra mig!
Pluggar som en attans ulv för tilfället! Eller, jag är en i en hel flock av ulvar på fyra.  Det där med att " det känndes så bra och vi kommer bli färdiga tidigt" sprack ganska snabbt och nu sitter vi och tragglar in i det sista... har attans kul i mellan åt men för att citera kära syster Petra "jag är så tärd" det är mao ingen dans på rosor det här med organisations kommunikation meeen! det blir nog bra i slutendan det här. Eller inte nog! det blir bra!

Jaja.. idag har varit en lite konstig dag, åkte halvt om halvt skridskor till skolan på morgonen för att Gud (eller växthus effekten, vad man nu vill tro på) antagligen hatar Sundsvall och vill att vi här uppe ska våndas och ramla och slå oss halvt fördärvade i någonsorts "inför-vintern.vinter". Väl i skolan såg jag till min fasa att ett helt gäng med konstiga.. människor hade övertagit vårt lilla hörn i råtthålet, blidde lite konfunderad över hur jag skulle tackla situationen men lyfte sen blicken och såg att Petra satt i ett motsatt.. lite mer välupplyst hörn. Vi pratade en stund om Youtube klippen som upptagit våra internskämt de senaste dagarna. Övergick sedan i mer allvarliga och bergmanångest laddade samtalsämnen som innefattade TENTOR och kompleteringar, fick oooont i magen när jag fick höra nyheten om en stackars klasskompis som hade fått kompletera, anser denna person som en hyfsat inteligent individ så..detta fick mig, oss att tvivla mer på oss själva än vi har gjort under de senaste 3 veckorna sedan vi lämnade in dom attans tentorna.. och då ska alla där ute veta att vi har våndats! Ptjaja.. när Michele och Fia kom så tog vi ett ångestladdat beslut, vi skulle hämta tentorna. Hade antagligen aldrig kunnat börja plugga annars. Släpade oss iväg till J huset.. igen.. upp för trapporna och frågade efter våra "dommar"... OOOOH! guuud! hjärtat pumpade... vände på tentan... JAG VAR GOOODKÄND!! aningens mer än godkänd faktiskt, ett C. Har man väl rätt att vara iaf lite nöjd över? De andra var oxå godkända, Michele briljerade med ett B och Petra fick ett A på sin grupptenta (villket hon var lite irriterad över.. och med rätta). Lättnaden var stor och folk ringde till höger och vänster till mammor och annat löst folk innan vi tog oss samman och pallrade oss iväg till Biblioteket. Biblioteket! viiillket skämt för fyra flickor vars absolut största talang i livet är att skratta HÖGT och länge åt saker! Men, det gick faktiskt hyfsat bra, vi blev inte utslängda en enda gång och vi fick klart en bit till i arbetet som har hängt löst ett tag. Inhandlade en god men attans jäkla dyyyr salad och en såndär choklad flipper, Satt och pratade om allt mellan himmel och jord... men mest om folk med förföljelse mani...

Efter maten... blev... vi som vi alltid blir... heeelt attans odrägliga. Går inte få en vettig mening ur nån utav oss utan en stor stooor ansträngning. Försökte jobba efter... men det gick inte jätte bra. Fick ge upp vid halv 5 men.. då hade vi faktiskt jobbat i nästan 6 timmar.  Kommer antagligen bli en sån monster grej imorrn igen men då ATTANS ska vi se ljuset i tunneln för sen ska det attsinge va klart!!

Jaja.. gick hem.. det var kallt.. upptäckte att det.. ja.. det snöade lite faktiskt.. tyckte det var lite häftigt först, se snöflingor i oktober, gick in genom dörren och vände ungefär lika fort för att gå och handla lite med Naomi och Michele..fick jooordens chock när jag kom ut från porten.. dom små söta snöflingorna  hade förvandlats till vita kalla monster som la sig som ett tjockt täcke på marken!! Kom ned till förrådet och möte michele som var som ett barn på julafton, lika chockad som jag över väderomslaget, Naomi kom ut genom porten och ville stämma någon för att snön kom för tidigt... snö överallt bara snööö snööö snöööö! jaja.. efter en kvarts polar vandring längs med ån så var vi framme vid målet, ICA nacksta med livet i behåll ändå... skulle inte köpa någe och kom tillbaka med en kasse för ung 200 kr.. braaaa Hanna! duktigt jobbat! men det vaar faktiskt bra saker jag köpte.. typ.. skorpor och russin och honung.. plus.. lite till... skyller på mamma.. hon går ju alltid in i affären för att "köpa mjölk" osså kommer hon ut 40 minuter senare med halva affären i kundvagnen! Ia inte illa upp mamsen hihi! men det är väl så, måste ju skylla på nån...

Näe.. nu har jag gjort värdlens längsta blogginlägg igen.. om aaabsolut ingenting.. eller jo... om.. tentor.. och.. snö.. jaja.. jag har skrivit iallafall! hååll till godo människor!
Kanske inte skriver på några dagar nu igen, kommer antagligen inte hända så mycke.. eller. Magnus kommer hit, ska bli attans trevligt:)
GOD NATT VÄRLDEN!
OCH! till Gud vill jag säga.. vi har fått vår del av snö nu, snälla spara resten till typ.. 24 dec och då får den gärna vara lokalt över Sandhem (du brukar glömma den byn ganska ofta hörredu! dags att ge den lite tillsyn!) och nygårdsgatan 9 i falköping. tack på förhand!! Puss puss!

Lökfrossa.. och lite grejer till

MM... några timmar har gått och under ett riktigt långkok köttfärsås (med rödlök, gul lök, vitlök, soltolkade tomater, färska champinoner, krossade tomater och en klick creme fraiche, ganska gott, vet inte om jag vågar gå ut bara, luktar nog inte så trevligt haha!) kommit på ytterligare några små grejer att sätta på min önskelista:

1. En ny stekpanna
(den jag har har fina revor i teflonet redan och.. det vassaste jag har använt i den är en SMÖRkniv av TRÄ!)
2. Ett hålslag
(mm.. inte livsviktigt och jag kan kanske hitta en själv.. men ändå:P)
3. En liten liiiten damsugare!
(sa ju att jag bara ville ha tråkiga saker haha!)
4. En trevlig hatt- och skohylla
(har fått för mig att jag vill ta ner den ultrafula hatthylla jag har men shhhh! säg inget till stubo!)

ja.. det va lite till.. ska diska nu.. köket ser ut som bagdad ungefär *suck*

Önskelista.. first draft

Här kommer en lista då.. julklapps listan. Tror att den kommer uppdateras ganska många gånger under tiden innan den 24e såå... får väl kolla till listan ibland antar jaag...
Okej, here goes, utan inbördes ordning

1.Tofflor att ha när jag går ned till duschen på morgonen
(eventuellt med tillhörande skoteroverall för dom trevliga morrnarna då det TYDLIGEN! kan bli upp till -30 här uppe)
2.En skrivare
(behöver inte vara nått rymdskepp, men gärna en epson, dom har relativt billiga patroner nämligen)
3. En sån.. blandare? till kranen
4. En auxkabel att ha mellan stereon och Datorn (inte under 5 m) och en att ha mellan dvdn och samma stereo ("dubbelkonad" eller vad det heter, ÄH! Putte förstår:P)
4. Presentkort hos världens bästa IKEA
(istället för att skriva allt jag vill ha där ifrån gör)
5. hum.. mer presentkort, kläder?

Hum.. va ju så mycke jag ville ha för några dagar sen?? försvann... men.. fårväl uppdatera som sagt..
Näe.. nu ska jag plugga lite!



Flumfilliflumflum

Mhm.. då var det fredag igen... Vad här hänt idag då? ptjo.. vi har pluggat, flumflumflum är det här med organisationskultur och klimat, men vad gör man? en uppgift är en uppgift och vi är helt enkelt tvungna att ta oss igenom den. Panik utbröt dock halvvägs genom när lilla Fialisa gjorde oss uppmärksamma på att det faktiskt var den 24e idag och att vi antagligen skulle kunna hämta våra tentor från förra kursen idag. Kände hur hjärtat hoppade över två slag och magen snöra ihop sig till en liten liten boll med mycket aggresiva fjärilar i...Sneglade på Petra och anade samma reaktion hos den stackaren. Sen va det kokta fläsket rågat... va aaattans svårt att koncentrera sig under resten utav tiden vi satt i vårt illa belysta råtthål till valda pluggparadis. Men, vi fick nästan klart uppgiften och hoppade.. något ryckiga och nervösa iväg mot J-huset och upp vår dom, Trodde vi... men när vi väl kom till Kerstin i receptionen så visade det sig att tentorna inte hade letat sig ned till hennes skrivbord än. Lättade fast ändå besvikna knallade vi iväg ned mot staden för att äta en riktigt kommersiell hamburgare. Satt där och filosoferade en stund, gick iväg för att ta ut lite pengar till Fia och mötte upp Naomi för att vandra iväg till "habibi butiken" för att köpa lite bröd. Eller, jag kom aldrig in i butiken... Kände mig lite villrådig utanför butiken om jag skulle gå hem eller inte. Som tur var kom Petra till min hjälp och bestämde att vi skulle knalla hem. Sagt och gjort, och nu sitter jag här på min spider-man prydda säng och undrar vad jag ska göra av mitt liv. Eller.. jag vet vad jag borde göra, boken ligger på golvet... den ropar på mig men jag vet i attsingen om jag orkar lyssna. Den har ändå inget konkret och säga mig till mig.. attans filliflum. Måste ta tag i det dock, Magnus kanske kommer hit upp nästa fredag iochmed att han faktiskt är ledig. En fördel om jag har läst så att jag kan umgås med gott samvete då känner jag.

Hum.. får redigera lite i mitt julbloggande från igår, kommer INTE att kunna åka till sthlm, älsklingen min kom på att han antagligen bor hos sin bror mitt ute i ingenstans (märsta). jag ror inte han är så sugen på två inneboende så ... Hela julen får väl bli hemma istället, utan mysigt julshoppande i kungliga huvudstaden,  umgänge VARJE DAG med min man eller Raw-comedyclub gående med Michele. Har inte någon rätt i världen och vara besviken egentligen.. kunde tänkt lite längre än näsan räckte innan jag började planera saker. Men jaja... det är som det är... får lägga på lite pengar på biljetten och åka till fkp. Vet inte om det blir så attans lätt och plugga där bara, kanske stannar kvar ett par dagar i Svall istället och får saker gjorda. Hum.. tål att tänkas på...

Näe.. nu ska jag käka en fryst kaka!
Puss kram...

Fryyysta kakor och juuulen, det är så vi vill ha det i norrlandet...

mm.. livet är allt ganska bra ibland.. sitta i en nybäddad säng  och käka djupfrysta kakor efter en ganska intensiv pluggdag.. okej vi jobbade väl inte ihjäloss kanske men.. sådär lagom! tror vi kommer vara klara i riktigt god tid med det mest tungrodda. Känns hur bra som helst.
Fick träffa min Man idag, för ynka 5 minuter men ändå. Det var ju bara 4 dagar sen vi träffades sist! LYXLYXLYX! Tycker att lidl kan ha grejer här uppe i norrlandet att göra, ganska trevligt med en oväntad guld kant i tillvaron ibland, även om det var en liten kort retsam en:)

Hum.. längtar lite efter julen kom jag på precis nu.. och.. för en gång skull har jag faaaktiskt massa saker jag vill önska mig haha! Det är 90% tråkiga-sånt-som-jag-"behöver"-i-min-vardag-men-som-inte-är-livsviktiga-för-min-fortsatta-existens grejer, men ändå.. det är en lista av saker! en önskelista! en lista av saker som gör det lite lättare för folk att hitta grejer att köpa. Har inte haft en sån sen jag vet inte... jag va... mycket yngre än vad jag är nu...
Jaja iallafall.. Skulle vara trevligt att ha lite jul nu, klappar, skinka, sill, köttbullar och släkt i långa baaanor! Ska bli kul att dra med Magnus på en jul med så mycket släkt att hälften vore nog.. för vissa iallafall:). Han har inte så mycket släkt att prata om så att trycka in stackaren i mormors lägenhet med mina 50 närmsta kommer kanske vara som en liten chock för stackaren, men, lite får man faktiskt tåla. Älskar hela grejen med kaffet och allt folk och kakorna och de allra nyaste medlemmarna i Gustavsson klanen och tror inte att det kommer vara så svårt att vänja honom vid det heller. Kvällen blir ju lite lugnare, även om det är större delen av pappas sida så är det ändå betydligt mindre folk. Attans mysigt det oxå:) Undrar om vi har julen hemma iår??
Jaaaja.. är en bit kvar till julen, just det, Påminn mig någon om att jag måste boka biljetter hem innan dom tar slut! Planen är att jag ska åka till sthlm runt den 18e dec (om älsklingen min har något hem då:S), vara där, åka hem runt 22e kanske och den 25 iväg mot stenungsud och magnus väntande familj som jag har varit så elak att hålla honom ifrån under jul.. Eller, nej... så elak har jag inte varit, va ju faktiskt han som tog upp iden, villket jag inte va så ledsen för iof:)

Hum... påtal om ingenting och julen så är det min kära faders födelsedag idag, hurrahurrahurra för honom:)
Önskar honom måånga många år till som min underbara fader, och hoppas verkligen inte att du ska behöva byta ut mer kroppsdelar nu, TA HAND OM ORIGINALDELARNA för hundan hakar så slipper du sitta hemma o ha tråkigt när du igentligen vill jobba:)

nääe.. nu får det vara bra för idaag... Godnatt och.. god jul..

HURRAHURRAHURRA!! för hon är braaa:)


Måste ju faktiskt gratulera vääärldens bästa kusin som fyller 20 idag!
Sabina Lovisa Gustavsson, ett halvår och tre dagar är väl ungefär så länge som vi inte har varit ,iallafall, medvetna om varandras existens. Bott med blott en lekpark imellanoss genom större delen av våra liv och umgåtts under mååånga hundra tusen timmar skulle jag tro. I början har vi faktiskt bildbevis på att det gick vilt till ibland.. HON SLOOG MIG *snyft*.. men efter det har det varit mestadels guld och gröna skogar. Mmm.. barndommens lekar i skog och mark..legobyggande, affärer, långa "erövra" partier, gungdatten med de tre kusinerna Gustavsson (The Kolle adition), senare.. under en sommar.. långa uta heeelvete cykelturer ut till ingenstans.. ja.. vi har umgåtts under många många timmar som sagt och hon är den jag för alltid kommer att lita på, i ur och skur, vått och torrt, översvämningar och gräshoppsanfall, genom eld och faktiskt också vatten. Även om jag har varit "the lesser friend" och har gjort snesteg ibland så hoppas att hon känner likadant för mig, för hur långt bort jag än må vara och huuuur dålig jag än är på att höra av mig så finns jag alltid här! ALLTIDALLTIDALLTID när som helst!
Nu ska jag sluta innan jag blir gråtmild haha:)

Så.. grattis kusinvitamin, ser fram emot minst 21 år till i ditt sällskap!

Vänner i ur och skur:)

TIdsfördriv... ush...

Jaha.. sitter här, har diskat och städat upp lite.. tillochmed ruskat mattorna. Nu finns det faktiskt nästan ingenting alls som skulle kunna hindra mig från att plöja igenom sissådär 100 sidor om organisationskultur plus 2 kapitel i boken från helvetet, "Integrerad organisationslära" . Skärvad och han den andre som författat den f-ing boken lär vara direkt importerade från helvetets mest byråkratiska del... heeelt otroligt hur dryg den äääääär!! gaaaaah! Äh.. är väl bara att bita i det sura antar jag. EEEfter jag har skrivit det här livsviktiga blogginlägget självfallet.. och.. suttit här och småfnittrat i min ensamhet till "fresh prins".

Vad händer dåå? Ptjo... vi jobbar på med Elsas kaffe, försöker fantisera fram en trovärdig organisationskultur som vi tror skulle genomsyrat vårt företag. Det är inte jätte ansträngade, behöver faktiskt inte ens källhänvisa (jiiiippiiii!). Bara att använda fantasin och anpassa den efter det vi hört på föreläsningarna. Har faktiskt varit klara med hela tanke arbetet redan INNAN klockan slagit 15(jiiipppiiii! igen...) och det har varit dax att masa sig hemåt för att läsa. Måste erkänna dock att... det har inte blivit så mycket läsande. Har försökt men koncentrationen är inte riktigt där för tillfället. OCH! det var faktiskt basket igår, mycket viktigt! är ju tvungen att visa sitt stöd för våra egna basket drakar. Även om de har den... absolut sämsta hiphop-låten som.. ja.. va var det? hyllningslåt?? gudars skymmning.. fick ju nästan skämmas. Urklurk för den.. men men.. var i gott, men trött sällskap. Naomi såg lite halv sleten ut och Michele var trött, stackaren har varit trött i nån vecka eller två nu så jag funderar på att introducera vitamintabletterna i hennes liv. Eller också kanske man ska komma på hembesök vid sovdax och återinföra the good oold godnatt saga. Kan ju inte ha en trött Michele jämt. Once a storasyster, always a storasyster helt enkelt, måste ju ta hand om dom man tycker om:) Påtal om deeet.. man är borta eeeeen helg, och va gör flicktygen? Joo.. dom har gräddkrig och vaknar upp på golvet, fulla med blåmärken, i en annan lägenhet än sin egen. *suck* jag säger då dää.. man kan inte lämna dom en sekund. Haha! näe.. är väl trevligt när folk har kul:P
Nääe.. nu kan jag icke skjuta upp på det längre.. måste börja läsa nu..
Hörs.. puss och kraaam...

Tempur-knarkarkvart...

Hejhej!
Sitter här mitt köket i hemmet i falköping. Många "hem" att hålla reda på just nu haha! Eller, I helgen har det faktiskt blivit ett mindre. Har jag varit med och plockat ihop de sista spillrorna av Magnus liv i Göteborg. Har haft en riktig lyxhelg.. verkligen... lyxigt ur en knarkares synvinkel iaf, har legat på 5 cm tempur-bäddmadrass villket känns lite i ryggen nu måste jag erkänna. Har inget att klaga på egentligen, fick ju ligga nära någon jag längtat efter ett attans jäkla tag. Men men som sagt, Lägenheten i Göteborg är härmed officiellt såld och tömd och jag har inget mer att hämta från Sagogången 29, Hisings backa, Göteborg, sverige, europa, världen, unviversum, vintergatan etcetc. inte nu på en stund iallafall. Känns lite ledsamt, gillar Göteborg, älskade lägenheten men tyckte kanske mest om vad året i sveriges absolut finaste stad gav mig kanske. Jaja, bytt är bytt och som jag har sagt till Magnus hela helgen när han sett lite sådär nostalgisk och ovillig ut "moving on for bigger and better things hörredu", Stocholm kan nog bli ganska trevligt det också skulle jag tro. Bara stackarn' hittar någonstans att bo så han slipper att bo kappsäck som han gör nu och drar från hotell till hotell. Ushush... Blir nog väl med det...

Ja.. nu har jag suttit här i x antal timmar sen jag började skriva "hej", under tiden har vi hunnit äta mat (igen! herrejesus.. man åker verkligen bara hem föratt äta hihi!), mamma har hunnit baka kakor (som jag får med mig hem imorrn jiiiippiii lär vara sluut innan jag når station i skööövdee!) och suttit och pratat med päronen mina. Riktigt trevligt, längesen... Är lite skumt o va hemma, man är hemma fast ändå gäst. Tror det är avsaknaden av egen säng som gör dethela lite förvirrande. Sängen står ju i sundsvall så det är väl där jag bor, boende no1 för tillfället. Men det känns ändå inte riktigt så för jag kommer bara bo där i tre år antagligen så det är bara ett hem på låns. Jaa... helt klart skumt är det.

Näe.. nu har Putteliten försökt dra upp mig till mitt rum, eller.. lekrummet är det väl nu xboxet och allt står där uppe, föratt spela GH. Kliar i fingrarna måste jag erkänna:P.. springer nuu!
Puss och kram och god natt!!

Tvättstugaspättstuga...

Ptjahaja... då va det en såndär morgon igen... en sån där.. man går upp i ottan och masar sig iväg till tvättstugan morgon. PEST OCH F-ing piiiina!!! Kan inte sluta gnälla om det även om jag vet att det är mitt eget fel. Kan ju inte skylla det på någon annan. Eller jo.. det finns ju inga vettiga tvättider om man måste ha en akut. Har en teori om att eftersom huvudelen av oss med adress Oscarsgatan 30-34 inte har någon dusch i lägenheterna så tvättar man så iiiiinni helvete istället.. varför? Ehm.. jaa.. jag har inte kommit så långt i tanke processen än. Återkommer!

Jaja, efter det här med tvätten så gick jag upp och sov, studerade tvätten oxå... kritiskt...vi har nämligen något sorts mijövänligt självdoserande tvättmedelsgröjsimöjs nere i tvättstugan som ska vara bra för miljön och ännu bättre för våra plånböcker då vi inte behöver köpa något tvättmedel. Men, frågan är vill man spara på detdär med tvättmedel. Vill ju att saker och ting ska bli RENA.. vita kläder ska inte bli grå! eller? Svarta kläder ska väl inte heller vara grå?? vet inte om jag tycker det luktar så attans gott heller, vill inte lukta tvättmedel, vill lukta JAG ju:(Kom fram till att.. Nääe.. blir nog rapport på det här.. så här kan det inte vara.. Ush..

Efter ett par timmars välbehövd sömn iallafall, lyckades jag komma upp och göra mig iordning precis i tid innan 3 halvglada själar hoppade in genom min dörr, relativt redo för att ta itu med att strukturera upp alla flumflum tankar vi har kring vårt stackars lilla företag. Tre timmar gick och vi hade skrivit ptja... inte sådär jätte mycket. Enades om att splittas och ta nya friska tag imorgon. Va lika bra det för jag va ändå tvungen att springa SPRINGA ner till Sundsvalls icke-centralt-placerade centralstation för att hämta ut biljetterna hem...
Ja.. det va min dag det.. inte så attans intressant.. eeeeller hur haha!
Jaja.. näe.. nu ska jag diktera ett mail.. om tvättmedel:P
God natt...

 

Nej jag har inte dött.. däremot är det lite sämre med min telefon...

Hejhejhej! Min kära mor undrade om jag ballat ur med det här med bloggeriet. Så är inte fallet men det är inte lätt att hinna med när man är så otroligt upptagen med att göra... ptja... aabsolut iiingenting alls...
Helgen innehöll inte så mycket mer än typish 150 sidor "integrerad organisationslära" och en lördags kväll med en snorig Michele, som inte kunde sluta kommentera hur "fiiiiin månen äär" och hur mycke hon dooooooog när vi såg på Shan Atci och hela första säsongen av Stocholm live. mycket skratt och en del... onyttigt smuligt som vi härmed vägrar att identifiera med namn...
Resten av helgen.. eller söndagen.. flög förbi ganska obemärkt... man blir rätt snurrig när man sitter o läser... helt plötsligt va det kväll och jag var tvungen och sova..

Igår och idag har jag varit tvungen att pallra mig iväg till skolan, jobba med eCoffee (eller Elsas kaffe som det heter nu mer av olika anledningar), Lyssna på vår otroligt engagerade lektor Kristina som pratat om lite allt möjligt från varumärke till forsknings metoder. Again, det ÄR roligare än vad det låter haha! Särskillt när föreläsaren är så pass engagerad i det hon pratar om, det lyser ur ögonen på henne ibland, på heeder o samvete haha! riktigt trevligt, man kan inte annat än bli motiverad...

humhum.. vet inte om jag är så inspererad till dethär, som sagt.. det händer inte så mycket just nu.. eller, väänta.. m¨ste ju nämna...som alla antagligen redan vet så fick jag panik igår, min mobil har nämligen efter två års relativt trogen tjänstgöring lagt in sin avskedsansökan och fungerar nu bara till ca 50%. Folk kan ringa mig men jag kan inte ringa, ta emot sms eller skiva sms. Kan inte heller komma in i några menyer så ställa klockor och annat är helt omöjligt...
Världens I-lands problem är det.. men va attsingen.. det är IRRITERANDE...

Näe.. nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer.. blir bara tråkigare och tråkigare dethär.

Som den store profeten Shan "the man" Atci säger, Kärlek och respekt!
Godnatt...

Snurrigt inlägg om kärlekspsykos, "tjex" och bloggecin...

Hejhej... Överlevde min mardrömsmorgon.  Firade med att boka en lika dan ogudfruktigt tiidig tid på onsdag för att tvätta det jag inte fick tvättat idag. Jag är verkligen inte guds mest begåvade blondin ibland men men.. vad gör man.. finns ju inga andra tider och det är inte så mycket tvätt, går nog rätt smärtfritt. Har ju inga föreläsningar på onsdag heller så.. ptja.. äh.. pfff.. gaaaaaaaaaah... sitter förövrigt här och är attans rastlös. Lite ensam också kanske, jo.. faktiskt.. för första gången på många många veckor sitter jag här och längtar hem lite. Eller.. jag vill ha en kram iallafall.. och en puss av pussgurkan (ni vet min muffin, min man, min pojk, älsklingen.. eller ja Magnus heter han väl  (haha! döda mig inte älskling, kärt barn har många namn vetdu:)) i mitt liv  min sen kan jag åka hem igen, hade nästan varit värt en huuutlöst dyr SJ biljett och 13 timmar i tåg fram och tillbaka... eller inte nästan.. det hade varit det...

Kommer dock antagligen att åka söderöver på fredag för att hjälpa flytta ut ovan nämda pussgurka ur sin lägenhet. Hans vänner eller iallafall en utav dom har hamnat i någon sorts långvaaarig kärlekspsykos och kan inte skiljas från sin kärastekära, inte en sekund.. så då får jag åka ner istället... tack psykos...Olle!... (Olle heter egentligen något annat;).  Nej. men allvarligt, vill hjälpa till självklart! , svårt att hinna med att träffa familjen när man ska bära lådor hela helgen bara. Om saker och ting går som planerat kommer jag dock att lämna Götet (för sista gången på länge läänge antaglighen *snyft*) på söndags eftermiddagen, åka hem och träffa familjen, förhoppningsvis ha något jag kan sova på där, föratt sedan fortsätta upp till Sundsvall på måndagmorgonen. Blir inte så mycket tid i hamavan men vi får träffas mer när ni kommer upp och hälsar på i november tänkte jag!
Alla andra eventuella läsare är självfallet oxå välkomna hit upp föresten!! Kom kom bara! Sabina blir först ut i början av november och det ska bli riktigt riktigt trevligt!
Frågan är vad vi ska göra när hon kommer hit bara. Vet inte om jag vågar låta henne träffa alla knasbollar som jag umgås med här haha! Nääe... ni är allt snälla tjejer och jag är väl lika mycket knasboll jag kanske men.. asså.. ibland... typ... idag.... jag MÅSTE få säga "tjex".. det heter inte kex för mig.. det heter "tjex". För er som inte förstår någonting nu så kan jag berätta att...folk som bor runt stocholmsområdet och uppåt, ser... snett på en som kommer utifrån och råkar uttala ordet kex lite annorlunda. Eller lite snett föresten, Michele såg ut som om jag hade förvandlats till en mask på golvet och vääääst fram att jag skulle äta upp och göra matjord av henne... näe.. kanske tog i lite nu...men kex är tydligen ingenting man skämtar om i min vänsapskrets haha!

Jahaja.. nu har jag bloggat en stund och mår faktiskt lite bättre, kan kanske myna ett nytt utryck här och nu, bloggecin!
Blogga en dag när sinnet är grått och regnigt och du ska snart se att solen snart tittar fram strax bakom hjärnbalken:)

God natt....

*suck....*

GAAAH! läsaläsaläsa från ("tidig") morgon till ("sena") kvällen, man blir vimmelkantig och tror inte att ett något har fastnat...
jaja.. har egentligen ingenting att säga idag mer än att snälla... tänk på mig kl 0500 imorgon då jag.. lilla stackars jag ska pallra mig ned för alla tre trapporna, ut i kylan gå hela.. va kan det vara 150 meter med min trogna tvätt-ikea påse och lyckas lägga in rätt tvätt på rätt grader... empati sökes... *suck*...

Tapeeetklister mumsmums:S

Hej hej hallå dagboken... är det inte så bert alltid börjar? gaah.. kan man börja sämre? haha! jaja.. äh... blidde en ny dag idag igen tro det eller ej. Kände mig inte jätte motiverad att gå till skolan även om jag visste att vi skulle ta itu med eCoffee igen. Vi skulle ju vara så jäkla länge i skolan idag, från 10 till 15.. för någon som inte har behövt vara där alls under två veckors tid så var detta en MASTODONT dag att försöka ta sig genom.
Föreläsningen om organisations historik och annat...ehm... kul var väl sådär... läraren är bra men... kände ändå att ögonlocken började hänga. Var en liiten liiten kamp att orka sig igenom den sista timmen men det gick bra och när vi äntligen fick rast för att äta drog jag en lättnadens suck och bad till högre makter att jag hade snappat upp någonting. Traskade iväg till J huset med Petra för att avnjuta en måltid av mackor och en flaska yogurt med vid detta laget härligt geggig musli. Va inte en jättte tillfredställande måltid ska jag väl säga.. muslin... ska inte ligga i flaskan... veeerkligen inte.. urk.. om man inte tycker det är attans gott med tapetklister vill säga... dagen fortlöpte med Workshop och vi försökte utveckla en intressentmodell för vårt lilla företag, inte helt lätt men ska nog gå bra dethär. You gotta have faith etcetc haha! nej... vi ska tillsammans göra eCoffee till ett starkt och skinande varumärke som skiner över alla andra fiktiva företag i hela universum, eller hur flickor=)

Förutom skolan då så.. hum.. jag vet inte vad som händer, min onda tå har smittat av sig till fotknölen så nu gör det nästan seerriöst ont när jag går. Men.. i sann Magnusson/Gustavsson anda går jag och intalar mig att det går öööver.. Pff....Inga fjantiga doktorer här inte. Sånna kan andra gå till. Grrr.. stark viking... ehm ja..
Haha, nääe.. om man skulle göra något av sitt liv nu kanske, börjar spåra ur det här märker jag:P

puss hej leverpastej.. macka..

And it shall be called eCoffee...

Ny dag ny kurs., Organisation och kommunikation.. smaka på orden... visst är de smaken av torrt trä man känner? Träsmak i rumpan fem veckor i sträck och ögon som blöder av allt läsande var iallafall det jag var inställd pånär jag knallade iväg till skolan klockan aningens-för-sent-föratt-inte-behöva-stressa. Men... efter en timmes introduktion till kursen av en oförskämt glad jobbåtervändare (mammaledighet) började mitt dunkla sinne faktiskt att ljusa upp lite. Visst det kommer bli en massa läsande och endel läsande till men... vi ska också utveckla och driva ett fiktivt företag under de veckorna kursen fortgår med allt vad det inebär av kommunikatonsproblem och annat roligt. Kursen lät helt plötsligt rolig och jag frågade Petra och Michele som satt på varsin sida om mig, högtidligt om de var villiga att driva ett företag tillsammans med mig, tackade av någon anledning... Jesus .. (ganska högt också?!!?:S) för det jakande svaret från de två vännerna och inkluderade även Fia i vår lilla men onekligen kreativa, starka, väldingt mycket  INTE testosteronstinna grupp. Vi fick förslagen på företag vi skulle kunna driva och bestämde oss efter många om och men för att vi skulle testa på livsmedelsbranchen, vi skulle sälja KAFFE! eller... eller.. vi ska låssas.. vi ska.. bygga varemärke och sånt som ska ingå i mitt framtida fancypancy jobb ni vet...

Omvärldsbevakning följde och vi bestämde oss för att företaget skulle vara ungdomligt, snällt mot naturen och självklart också mot bönderna som odlar bönorna. Kreativiteten och moralen flödade formligen överallt omkring mig och jag kände mig attans pepp eller hypead som Michele skulle säga (för er som INTE kommer från Botkyrka betyder det typ.. laddad). kommer bli bra det här. Attans bra.. tillochmed namnet är bra.. eCoffee... duktigt Fia lisa:P

Förööövrigt är allt bra.. eller.. min stortå är aningens cp, eller förlåt, den lider av någotsorts ganska irriterande handikapp.. eller den gör så att det ser ut som JAG gör det iallafall. Har lyckats vricka den i sömnen eller någe och istället föratt vika på tån när jag går nu vrider jag på min fotled... har en känsla av att det ser lika konstigt ut som det känns... men förutom den lilla detajen av onödigt vetande så är allt fint... Magnus är i Stora Staden idag och skriver på kontrakt och grejer inför sitt nya jobb, jobbet på lidl sveriges HK, jobbet han var tvungen att köpa löjligt dyra kläder för, förlåååt älsking men jeeeeeeeeez louise... lägg ägg etcetc.. eller ja... ska man leka med de stora pojkarna i livets sandlåda så är man väl tvungen att ha rätt färg och märke på spaden också.. vad vet jag... Äh! oj.. det där lät kanske lite elakt va inte menat så, det ska bli jätteskönt att få honom på nästan-spontan-besöks avstånd:) är lite sådär härligt student snål just nu bara, har köpt böcker för 930 kr:S

Näe.. nu har jag tråkat ut.. någon? mamma kanske? tillräckligt länge... ska gå och göra.. något...
Lev väl...

Det är så vi har gjort...

Vad har då hänt? Ja, de två senaste veckornas slit belönades med en lång weekend, ledigt från Fredag förmiddag tills imorgon tisdag.. behöver kanske inte säga hur skööööööönt det har varit haha! eller vänta.. jo.. det behöver jag vad ska jag annars skirva???

Ledigheten började lite oväntat med att jag, gick upp på fredag morgonen för att skriva ut arbetet jag kämpat med under flertalet dagar. Slänge på mig det myspysigaste jag kunde hitta, försökte svälja ner ångesten och hoppade iväg... Tanken var att jag skulle hem och begrava mig under täcket efter en kort visit på skolan men icke. Michele och Fia skulle ner till stan och kolla lite och insesteeerade på att jag skulle med. "Visst visst men jag ska inte ha något.........."

Ehm... på något sätt... kom jag in genom dörren x antal timmar senare med mer kassar i händerna än någonsin förut...
en påse innehållandes en kappa
en påse innehållandes ett par stövlar
en påse innehållandes en ROSA!! topp och en skön senapsfärgad skjorta
en påse med svarta leggings att ha till den ROSA! toppen och ett silver halsband
samt en påse innehållandes en lång svart halsduk...
Låter kanske inte så mycket för den vane shopparen men för mig var detta högst förbryllande... brukar inte spendera så mycket tid och pengar på en gång.. absolut inte på kläder och aaabsolut inte utan att egentligen vara i 100% behov av det hela. jaja.. när chocken lagt sig gick jag, Michele och Naomi för att kolla på basket och de fantaaastiska Sundsvall Dragons, dom förlorade men va attsingen.. vi va glada ändå.. allvarligt talat så vet jag inte om vi hejade på något speciellt lag men.. ääh.. gick iallafall hemåt till Michele och avnjöt en middag innehållandes uuutsökta köttbullar på knäckebröd innan resten av människorna kom och anslöt till lite förfestande. Blidde en stilla natt för mig dock, gick hem när resten gick vidare...

Lördagen blev... höstig... träffade folket och käkade pizza.. gick den enligt de stackars staackars stockholmarna lååånga vägen hem till mig för att de andra skulle få avnjuta lyxen av TV! bunkrade upp med all sköns onyttigheter och tittade på Wall.e tills Fia kände att det var dags att dra vidare, generalen kallade haha! Resten av oss låg och slöade till tidiga morgonen allt medans min förvuxna bäck utanför fönstret forsade på ett ytterst aggresivt sätt... trevligt trevligt va det iallafall...

Sen blev det söndag... jag, Naomi och Michele besteg norra berget med (stor) entusiasm medans solen sakta sänktes bakom våra ryggar. Väl uppe tittade vi ut över vårt nya hem... klättrade upp i ett attans betong torn och tittade igen... det var attans mysigt ska jag säga ändå... kallt.. men mysigt på någe sätt.. sundsvall är litet från ovan, okej det är inte stort annars heller haha! jaja.. picknickade på en lekpark med en jätte hare... eller va det en örn? villket fall som hellst så va det kallt så inni attsingen. Vi kom till konstateranden vad det gäller stora livsfrågor iallafall innan vi skyndade oss ner från berget, köpte massa kakor och satte oss hemma hos Michele och proppade i oss allt tillsammans med varm choklad, blev chockade när vi upptäckte att Stubo faktiskt hade satt på värmen i lägenheterna... kurade ihop oss och kollade på film. Sen tyckte jag det var dax att pallra sig hem och starta blogg... så jag gick genom en dimma som inte kunde ha tagits från något annat än en tidig Tåhström video.. satte mig framför datorn och skapade denhär saken...

undrar vad jag ska göra med den? skriver ju bara massa dravvel än så länge haha!

jaja... nu ska jag gå och göra lasange om färsen har tinat;)

hum.. ja.. hur gör man???

Jupp.. då hade jag lyckats sätta mig i ytterligare ett fack, Bloggarna. Jippi, grattis till mig!

Sundsvall.. har bott här i... 7 veckor och 2 dagar om några timmar och trivs fortfarande som fisken för den som undrar. Har de två senaste veckorna fått uppleva vad studentlivet kan vara. Dag efter dag då man faktiskt ska gå upp och plugga för SIN EGEN skull och inte för att man går till skolan och blir jagad av en packe lärare annars.
Det är lite sjukt, man vet verkligen inte vad det är för dag. En fredag kan lika gärna vara en onsdag och en lörda kan se exakt likadan ut som en måndag, det enda man vet är att arbetet ska in om så och så många dagar. Det låter deprimerande haha! men det är inte så farligt... inte nu ibörjan iallafall. Klarade mig över första hindret med livet i behåll och tror mig kunna klara mig ett tag till:)

På tisdag börjar en ny kurs... organisation och kommunikation.. får väl se hur det slutar.. men nuuu ska jag sova, det här var bara ett provinlägg, ska skriva lite mer om min givande leeeediga och höstiga helg imorron tänkte jag...

just det... den här Bloggen är dedikerad till Naomi, för det är såå vi gör haha! (internskämten  kommer antagligen att hagla tätt ibland, ber om ursäkt för det redan nu)

God natt världen...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0