Ångest men ÅÅÅ så fiiin!

Ska aldeles strax gå ned och hämta en hög tvätt, skulle börjat dethär blogginlägget för lääänge sedan menne... bättre sent än aldrig:) Arangemanget här hemma på storgatan i huvusta justnu är att Mannen Myten Muffinen Magnus- Megaälsklingen lagar all mat och jag diskar... och tvättar lite när det behövs, en gansak så bra grej om du frågar mig faktiskt! Hatar att laga mat så jag lejer ganska gärna bort det, kosta vad det kosta vill! Annars trivs jag väldigt väldigt väldigt vääldigt bra med att vara sambo. Vi kommer hem ungefär samtidigt på kvällarna, äter lite, myser lite, går upp till världens bästa granne Martin (whom I never would överleva missären att vara utan badrum)  duscha och klappa lite på Freddie the dog.. innan man går och sover sött och vaknar utvilad när magnus börjar vakna till liv för att åka till något butik eller till Eskelstuna eller var han nu ska i sverige. Gnälla lite på hantverkare vart enda minne vi har av är att de lämnat verktyg på vårt... hål... det som en gång var ett badrum och som en gång kommer bli det igen... kanske... de ska börja på måndag... kanske... kanske kanske... kan hoppas! Skickar snart ett hästhuve till idioten ifråga annars! Hum.. frågan är om det hade hjälpt något, antagligen inte... HE's AN ASS THOUGH!

Jaja.. veckan har varit... händelserik... en veckas praktik har kännts ungefär som tre veckor och jag har varit med om både en pensionärsinvasion (äldre pensionärer i sthlm är ICKE att leka med ska jag säga, som skenande gamla jävlit arga noshörningar tyckte de att det var HÖJDEN att de skulle få stå i kö och.. när mingelvinet tog slut JEEEZ!) och lite annat trevligt. Huvuduppgiften den här veckan har varit att gräva i bildarkivet och försöka hitta alla de bilder som ska vara med i program magasinet för Cinemateket i mars. Har varit ett litet dektektivarbete men väldigt roligt och framförallt har man haft chansen att lära känna de flesta på infoavdelningen villket självkart är både viktigt och riktigt trevligt. Väldans trevliga prickar som jobbar på vårt svenska filminstitut för övrigt, trivs verkligen med mina kollegor... än så länge iaf haha! Nej... tror jag kommer fortsätta med det, det är väldigt vettiga människor allihop med en gemensam passion som gör att disskusionerna ibland står som spön i backen men det är väl ganska trevligt det med:) (fimlerna som vi fick se trailar på i måndas var antingen en "sörja" eller... Hyfsade.... eller... "ptjaa.. endel ser väl faktiskt riktigt lovande ut")

Det största som hänt i veckan... och ptja.. kommer väl hålla sig som top 10 ett bra tag är att på måndag ska jag närvara och jobba under sveriges Oscarsgala- Guldbaggen, höll på att ramla ihop i en liten hög när de frågade om jag inte ville vara med och jobba "eehm... eehm... joo.. det... låter väl ganska kul" var det mest inteligenta jag fick fram i den sekunden. Ska bli grymt häftigt iallafall och se hur ett sådant gigantiskt event med så många komponenter och personer som är beroende av varandra genomförs! Jag och Petra var ute och fikade i eftermiddags och jag passade på att inhandla en klänning att ha vid eventet. Petra hittade en jäättefin sak, på nk... typ 70% rabatt... eller.. nästan iaf... jaja... den är så fiiin så fin! Hade så mycket ångest att det osade lite i omklädningsrummet men nu hänger den i garderoben iaf, plommonfärgad med svarta pärlaxelband. Imorgon ska vi åka ut till barkaby och se om vi hittar en lämplig kofta eller en sjal eller liknande får se lite vad som finns att välja mellan där. Får se vad som händer.

Nu ska jag och pussgurkan min ägna oss åt varandra... frukt och tvn lite!
Long live love:)

Då var jag tillbaka...

Nu! är jag tillbaka i min lilla... ptja.. ja... blogg heter det väl så varför krångla till saker och ting:)

Lovade ju att börja skriva igen när datorn kom tillbaka och i måndags gjorde den faktiskt det, även om komplett ÄVEN om jag ringde, hade lyckats sätta Puttes namn och min adress på paketet PUCKON!
Hela vintern har varit ett krig med trögtänkta datapuckon som inte riktigt riiiiktigt vill förståsig på mig...
Mailade och ringde HP supporten under 3 veckors tid med samma fråga "Var hittar jag en verkstad? jag har ett hårdvaru problem med min dator" och det jag fick tillbaka var en hög med teknisk mumbojumbo som jag, med min lilla lilla kunskap redan vet inte skulle fungera... min bror var ett bättre stöd i den här processen än vad "experterna" har varit. Tänk på det alla där ute innan ni köper saker på framförallt HP, komplett finns det fortfarande hopp för... tror jag.

Jaja... tror att de flesta har hört den här historien iaf en gång i jul... eller innan.. i mina allra upprördaste stunder.. vilket har varit typ hela tiden iof. HAHAHa! nu har nån stackare fastnat i backen halkan och snön utanför fönstret igen, första idag iof men det är lika roligt varjegång, statestiken säger att volvo 740 är den bil man inte vill sitta i när man åker upp för backen vid sidsjövägen... eller vad den... heter? Vad som är intressant är att det visar sig att folk som är anställda för att hjälpa andra som taxichofförer och fastighetsskötare är dom som oftast stannar för att hjälpa sina medmänniskor, finfint tycker jag!

anyhooo mitt nyårslöfte iår är att dra ned på punkterna när jag skriver, som ni ser så går detta inte jättebra men jag lovar att försöka! Andra löftet är att fota mer, har blivit väldans dålig på det. Ni som inte bor här uppe vet ju inte ens hur det ser ut där jag bor, ganska illa faktiskt! så.. nu! snart! ska jag köpa rejäla batterier och sen blir det kanske lite mer foton både på bloggen och i albumen kanske, vem vet:)

Nääe, nu börjar so you think you can dance! eller det har hållt på ett tag...
GOD NATT!

RSS 2.0