Djungelvrååååååål... you know the rest flickorna;)

Hej!
Fick en otålig  kommentar från Fialisa för att jag inte hade skrivit på länge. villket jag vet.. men det är lite skumt att jag får kommetaren från henne,  Fia är en av dem jag träffar vaaareeeviga dag och jag skriver ju mest om just det... alltså.. vad som händer var eviga dag..ehm.. ja.. meeen ialla fall!  ska bättra mig!
Pluggar som en attans ulv för tilfället! Eller, jag är en i en hel flock av ulvar på fyra.  Det där med att " det känndes så bra och vi kommer bli färdiga tidigt" sprack ganska snabbt och nu sitter vi och tragglar in i det sista... har attans kul i mellan åt men för att citera kära syster Petra "jag är så tärd" det är mao ingen dans på rosor det här med organisations kommunikation meeen! det blir nog bra i slutendan det här. Eller inte nog! det blir bra!

Jaja.. idag har varit en lite konstig dag, åkte halvt om halvt skridskor till skolan på morgonen för att Gud (eller växthus effekten, vad man nu vill tro på) antagligen hatar Sundsvall och vill att vi här uppe ska våndas och ramla och slå oss halvt fördärvade i någonsorts "inför-vintern.vinter". Väl i skolan såg jag till min fasa att ett helt gäng med konstiga.. människor hade övertagit vårt lilla hörn i råtthålet, blidde lite konfunderad över hur jag skulle tackla situationen men lyfte sen blicken och såg att Petra satt i ett motsatt.. lite mer välupplyst hörn. Vi pratade en stund om Youtube klippen som upptagit våra internskämt de senaste dagarna. Övergick sedan i mer allvarliga och bergmanångest laddade samtalsämnen som innefattade TENTOR och kompleteringar, fick oooont i magen när jag fick höra nyheten om en stackars klasskompis som hade fått kompletera, anser denna person som en hyfsat inteligent individ så..detta fick mig, oss att tvivla mer på oss själva än vi har gjort under de senaste 3 veckorna sedan vi lämnade in dom attans tentorna.. och då ska alla där ute veta att vi har våndats! Ptjaja.. när Michele och Fia kom så tog vi ett ångestladdat beslut, vi skulle hämta tentorna. Hade antagligen aldrig kunnat börja plugga annars. Släpade oss iväg till J huset.. igen.. upp för trapporna och frågade efter våra "dommar"... OOOOH! guuud! hjärtat pumpade... vände på tentan... JAG VAR GOOODKÄND!! aningens mer än godkänd faktiskt, ett C. Har man väl rätt att vara iaf lite nöjd över? De andra var oxå godkända, Michele briljerade med ett B och Petra fick ett A på sin grupptenta (villket hon var lite irriterad över.. och med rätta). Lättnaden var stor och folk ringde till höger och vänster till mammor och annat löst folk innan vi tog oss samman och pallrade oss iväg till Biblioteket. Biblioteket! viiillket skämt för fyra flickor vars absolut största talang i livet är att skratta HÖGT och länge åt saker! Men, det gick faktiskt hyfsat bra, vi blev inte utslängda en enda gång och vi fick klart en bit till i arbetet som har hängt löst ett tag. Inhandlade en god men attans jäkla dyyyr salad och en såndär choklad flipper, Satt och pratade om allt mellan himmel och jord... men mest om folk med förföljelse mani...

Efter maten... blev... vi som vi alltid blir... heeelt attans odrägliga. Går inte få en vettig mening ur nån utav oss utan en stor stooor ansträngning. Försökte jobba efter... men det gick inte jätte bra. Fick ge upp vid halv 5 men.. då hade vi faktiskt jobbat i nästan 6 timmar.  Kommer antagligen bli en sån monster grej imorrn igen men då ATTANS ska vi se ljuset i tunneln för sen ska det attsinge va klart!!

Jaja.. gick hem.. det var kallt.. upptäckte att det.. ja.. det snöade lite faktiskt.. tyckte det var lite häftigt först, se snöflingor i oktober, gick in genom dörren och vände ungefär lika fort för att gå och handla lite med Naomi och Michele..fick jooordens chock när jag kom ut från porten.. dom små söta snöflingorna  hade förvandlats till vita kalla monster som la sig som ett tjockt täcke på marken!! Kom ned till förrådet och möte michele som var som ett barn på julafton, lika chockad som jag över väderomslaget, Naomi kom ut genom porten och ville stämma någon för att snön kom för tidigt... snö överallt bara snööö snööö snöööö! jaja.. efter en kvarts polar vandring längs med ån så var vi framme vid målet, ICA nacksta med livet i behåll ändå... skulle inte köpa någe och kom tillbaka med en kasse för ung 200 kr.. braaaa Hanna! duktigt jobbat! men det vaar faktiskt bra saker jag köpte.. typ.. skorpor och russin och honung.. plus.. lite till... skyller på mamma.. hon går ju alltid in i affären för att "köpa mjölk" osså kommer hon ut 40 minuter senare med halva affären i kundvagnen! Ia inte illa upp mamsen hihi! men det är väl så, måste ju skylla på nån...

Näe.. nu har jag gjort värdlens längsta blogginlägg igen.. om aaabsolut ingenting.. eller jo... om.. tentor.. och.. snö.. jaja.. jag har skrivit iallafall! hååll till godo människor!
Kanske inte skriver på några dagar nu igen, kommer antagligen inte hända så mycke.. eller. Magnus kommer hit, ska bli attans trevligt:)
GOD NATT VÄRLDEN!
OCH! till Gud vill jag säga.. vi har fått vår del av snö nu, snälla spara resten till typ.. 24 dec och då får den gärna vara lokalt över Sandhem (du brukar glömma den byn ganska ofta hörredu! dags att ge den lite tillsyn!) och nygårdsgatan 9 i falköping. tack på förhand!! Puss puss!

Kommentarer
Postat av: Petra

men jag dör, du är så rolig!

2008-10-30 @ 00:31:46
URL: http://petrolatum.devote.se
Postat av: Anonym

:O sno? men sa ar du ju langt uppe norrut! det snoade tydligen nagon timme harifran igar/i forggar. konstigt!

2008-10-30 @ 12:53:51
Postat av: siri

oj, glomde namn och allt sant :P

2008-10-30 @ 12:54:25
Postat av: cellofia

:D aaah!! vilken mastodontgrej du knåpat ihop :P och ja.. idag var värre än igår.. :/

2008-10-30 @ 21:28:56
URL: http://cellofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0