ointressant...

Jupp.. då va det avklarat! Lyckades fylla 20 utan några större men, åldersnojan kommer faktiskt krypande from time to time. 20 år betyder ju ändå att man inte är liten längre... det är dax att ta tag på livet aldeles snart... men först, först lek, skola, ångest ångest ångest och egentligen bara det ganska ljuva livet utan några större bekymmer:)

Tack för alla grattishälsningar föresten, var väldigt uppskattat!
Firandet klarades av ganska lugnt och sansat, mina favorit gummilummor kom hit och käkade fruktsallad i utbyte mot en hel massa snack och juicy glas jag har tittat på länge länge! wooho!
I helgen fortsatte festligheterna med att mor och far kom upp till kungliga huvudstaden, sov på hotell, käkade hooorder med mat på Aquavit, såg på RAW comedy med massa massa massa folk... käkade massa frukost, hoppade kring på stan, hälsade på i solna och sen.. ja.. då åkte de hem.. nöjda och glada:) va en mycket mycket trevlig helg som borde upprepas nångång, ni får gärna hänga på.. ni andra haha!

Ptja.. sen.. har vi det ivinerliga communicare jittret.. det börjar gå mot sitt slut nu och vi är less, jäkligt pepp och helt och hållet döende om vartannat. Nu har iof det börjat rulla in lite pengar sent om sider, 61 tusen tror jag summan ligger på nu. Ungefär lika många deltagare har anmält sig, vårt jobb i exigo har gått ifrån ringande till att förbereda själva hjärtat, spegelsalen i stadshuset för den stora dagen C, idag har vi avhandlat ämnet minutschema.. som är precis vad det låter som, ett schema för allt som kommer att hända i salen under dagen, ned på minuuuten! attans jobbigt men tror att det blev ganska bra tillslut:)

Happ.. nja.. funderar faktiskt på att sova lite nu, ska försöka komma ut i våren imorrn och få lite färg! eller.. vårstäda kanske.. får see lite vad vädret säger! Puss kram

Kommentarer
Postat av: Gabriella - Livet som student

Visst är det läskigt att inte vara tonåring längre?! :O

2009-05-10 @ 22:09:03
URL: http://crazydog.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0